Vinea beschermingsbewind en budgetbeheer Putten

 Heb je geen grip meer op je financiën, lopen de betalingsachterstanden open en zoek je hulp?

Vinea bewind helpt bij geldzorgen en schulden.

Mezelf aanmelden
Een ander aanmelden

Bewindvoering en budgetbeheer Putten

Zit het je financieel tegen? Ben je het overzicht over je geldzaken kwijtgeraakt? Maak jij je zorgen over hoe het nu verder moet? Bewindvoering of budgetbeheer helpt bij het oplossen van financiële problemen.

Soms loopt het in het leven anders dan we ons hadden voorgesteld. Hulp vragen kan dan lastig zijn, omdat je graag zelf je zaken regelt. Maar wat als de rekeningen blijven liggen en de achterstanden oplopen? De post blijft ongeopend en je banksaldo is negatief? Of als er een deurwaarder langskomt?

Dan is het verstandig om de juiste hulp in te schakelen. Vinea bewind wil je graag helpen. Wij zijn een professionele en betrokken bewindvoerder in Harderwijk. We hebben jarenlange ervaring en daardoor veel kennis en de juiste expertise in huis. Luisteren naar jouw verhaal en de zorgen die je hebt is belangrijk voor ons. Wij behandelen je gelijkwaardig en met respect. Je kunt voor een gratis en vrijblijvend gesprek contact met ons opnemen of het formulier invullen. Heb je direct hulp nodig vul dan het verkorte formulier in.

Samen maken we een plan van aanpak. Wij werken samen met jou naar een stabiele financiële toekomst. Ons doel is om jou te helpen weer zelfstandig je financiën te beheren zonder hulp van anderen. Dit doen wij vanuit onze christelijke overtuiging, omdat iedereen gelijk is.

De aanvraag voor beschermingsbewind voor de regio Putten dienen wij in bij Rechtbank Gelderland. In samenwerking zal het dossier worden opgestart door Vinea bewind. Daarna krijg je inlogcodes en kun je jouw dossier online inkijken.

Als je schulden hebt en je dossier is stabiel. Dan dienen wij samen met jou, in Putten, een aanvraag schuldhulpverlening in bij C.O.D. Westerbeek.

Mezelf aanmelden
Een ander aanmelden

Regio Putten
0341-239033

Direct hulp nodig?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring