Vinea beschermingsbewind en budgetbeheer Ermelo

Kom je er financieel niet meer uit en ervaar je stress en slaap je slecht?

Vinea bewind biedt de juiste hulp bij geldzorgen en schulden.

Mezelf aanmelden
Een ander aanmelden

Bewindvoering Ermelo

Woon jij in Ermelo en heb je zorgen om je geldzaken? Heb je geen goed zicht meer over je financiën of heb je schulden, weet je niet meer goed hoe het nu verder moet? Dan zoek jij vast een betrouwbare en betrokken bewindvoerder bij jou in de buurt, die je persoonlijk bijstaat en helpt? Beschermingsbewind of budgetbeheer helpt bij het oplossen van financiële problemen.

Bij Vinea bewind vinden wij persoonlijke aandacht, respect en wederzijds vertrouwen belangrijk. Hulp vragen is niet gemakkelijk en een grote stap om te maken. Heb jij zorgen om je financiën kun je niet alle rekeningen op tijd betalen of heb je betalingsachterstanden? Wat als de rekeningen blijven liggen en de achterstanden verder oplopen? Of de post blijft ongeopend en je hebt roodstand op je bankrekening? Dan kan het zomaar gebeuren dat er plotseling een deurwaarder langskomt? Daarom bieden wij bewindvoering of budgetbeheer aan in Ermelo.

Waarom Vinea bewind?

Het is verstandig om op tijd de juiste hulp in te schakelen. Vinea bewind helpt je graag. Wij zijn een professionele en betrokken bewindvoerder in Ermelo. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en de juiste expertise in huis. Luisteren naar jouw verhaal en de zorgen die je hebt is belangrijk voor ons. Wij behandelen je gelijkwaardig en met respect. Je kunt voor een gratis en vrijblijvend gesprek contact met ons opnemen of het formulier invullen. Heb je direct hulp nodig vul dan het verkorte formulier in.

Vinea bewind werkt vanuit de christelijke overtuiging dat iedereen gelijkwaardig is en zo ook behandelt dient te worden. Jij bent belangrijk ongeacht je hulpvraag of problematiek.

Samen met jou maken we een plan van aanpak. Van daaruit werken we samen naar een gezonde financiële toekomst. Ons doel is om jou te helpen weer zelfstandig je financiën te beheren zonder of met minimale hulp van anderen. Dit doen wij vanuit onze christelijke overtuiging en staan voor iedereen klaar ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging of nationaliteit.

De aanvraag voor beschermingsbewind in Ermelo zullen wij indienen bij Rechtbank Gelderland. Daarna zal in samenwerking jouw dossier worden opgestart door Vinea bewind. Je krijgt van ons inlogcodes zodat je jouw dossier altijd online kunt bekijken.

Als je schulden hebt en je dossier is stabiel, dan dienen wij samen met jou, in Ermelo, een aanvraag schuldhulpverlening in bij C.O.D. Westerbeek.

Mezelf aanmelden

Regio Ermelo
0341-239033

Direct hulp nodig?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring