Vinea beschermingsbewind en budgetbeheer 

Heb je financiële zorgen, ervaar je stress en slaap je slecht?

Bij Vinea bewind bouwen we samen aan een gezonde financiële toekomst.

De juiste hulp bij geldzorgen en schulden.

Mezelf aanmelden
Een ander aanmelden

Lukt het je niet goed meer om het overzicht te houden over je geldzaken? Zijn er betalingsachterstanden of schulden ontstaan? En is er niet voldoende geld om alle rekeningen te betalen?

Dan kan Vinea bewind je helpen. Bewindvoering of budgetbeheer helpt bij het oplossen van financiële problemen. Wij zijn een betrouwbare en deskundige bewindvoerder waar de persoon centraal staat. Vanuit onze christelijke overtuiging behandelen we iedereen respectvol en gelijkwaardig ongeacht je hulpvraag. Wij helpen je graag om weer rust en stabiliteit te krijgen in je financiën, zodat jij je kunt richten op de toekomst.

Vinea bewind is (en blijft) een kleinschalig kantoor gevestigd in Harderwijk waar betrokken en betrouwbaar belangrijke kernwaardes zijn. Wij zijn ons er heel goed van bewust dat het beheren van jouw financiën veel vertrouwen vraagt en wederzijds respect. Wij vinden het daarom belangrijk om via persoonlijk contact een vertrouwensband op te bouwen. Zodat we, door naar elkaar te luisteren, samen een plan van aanpak kunnen maken. Met als doel weer schuldenvrij te raken en waar nodig werken aan zelfredzaamheid.

Wat is bewindvoering of budgetbeheer en hoe je dat kunt aanvragen? Dat leggen wij je graag uit. Kijk daarvoor bij bewindvoering of budgetbeheer. Vul het aanmeldformulier in en wij komen langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Heb je direct hulp nodig en kun je niet langer wachten? Vul dan het formulier in ‘Direct hulp nodig’ en wij nemen contact met je op.

Mezelf aanmelden
Een ander aanmelden

Direct hulp nodig?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring

    Over Bewindvoerder en budgetbeheerder Jouke Hummel

    Vinea bewind is het bureau voor bewindvoering en budgetbeheer van Jouke Hummel in Harderwijk. Jouke is een ervaren bewindvoerder met een christelijke achtergrond. De christelijke normen en waarden vormen de rode draad in zijn werk en werkwijze. Zijn uitgangspunt: alle mensen zijn verschillend, maar iedereen is gelijkwaardig en verdient de juiste hulp in moeilijke tijden. Naast een professionele aanpak staan persoonlijke aandacht, vertrouwen, eenvoud en maatwerk voor iedere cliënt centraal in zijn werk.

    Onze diensten